Over mijzelf

Mijn naam is Nick Groffen en begin 2015 ben ik als ZZP’er begonnen in het schilderwerk en onderhoud. Na een langere tijd voor een groter bedrijf te hebben gewerkt, en daar ook veel ervaring te hebben opgedaan, vond ik het tijd om zelf de markt te gaan verkennen. Mijn focus ligt op schilderwerken en onderhoud, dat betekent dus ook houtrotherstel. Hierin heb ik over de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan, en het brengt mij ook veel plezier dit te doen. Ik ben wel duidelijk een schilder die niet gaat voor 80%, of 90% maar gewoon voor de volle 100%. Als iets er niet goed of netjes uitziet, ben ik gewoon niet klaar, simpel.

Omdat we in een tijd leven waarin alles snel, veel, en goedkoop moet zijn er voor mijn gevoel nog maar weinig schilders die er voldoende aandacht, tijd en passie inleggen dat er iets ook echt goed uit komt te zien. Daarom wil ik mezelf ook profileren als iemand die misschien over een klus een paar uur langer doet, maar wel achter het kwalitatieve en houdbare resultaat staat. Ook het materiaal waar ik mee werk is van hoge kwaliteit, merken die ik zoal gebruik zijn:

_p1_300_veveocoatings_rgb Trimitalsigmalogo.gif

Heeft u interesse, neem dan een kijkje op de “Contact” pagina om te zien hoe je me kan bereiken, graag licht ik mijn werk en vak aan u toe.